slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αντιμικροβιακός χαλκός στην Αφεν τάκειο ΕΣΤΙΑ – ακ όμη ένα μέτρο πρ οστασίας εν μέσω πανδημ ίας. Δωρε ά της εταιρίας CU – LIFE PROTECT

Μετά από πρωτοβουλία του Διευθυντού Πωλήσεων κ. Κωνσταντίνου Περάκη η εταιρία CU – LIFE PROTECT έκανε δωρεά (την οποία αποδέχθηκε το Δ.Σ.) βάσει της οποίας τοποθετήθηκαν αυτοκόλλητα αντιμικροβιακού χαλκού σε ολόκληρο το κτήριο της Αφεντακείου ΕΣΤΙΑΣ επί της οδού Ι. Δροσοπούλου 105Α στην Αθήνα.


Όπως εξηγούν οι ειδικοί της εταιρίας «ο χαλκός έχει την φυσική ιδιότητα να εξολοθρεύει κάθε είδους ιούς και μικρόβια που επικάθηνται πάνω του».


Τα αυτοκόλλητα χαλκού τοποθετήθηκαν ήδη σε σημεία που αγγίζουμε συχνά (πόμολα, διακόπτες, κουμπιά ανελκυστήρων, κουδούνια, βρύσες κ.λ.π.) με αποτέλεσμα να μειώνεται δραστικά το μικροβιακό φορτίο στους χώρους που χρησιμοποιούμε.


Τα αυτοκόλλητα αυτά είναι εγκεκριμένα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού(ΕΙΑΧ).


Έτσι, μετά τα αυστηρά μέτρα προστασίας ενοίκων και εργαζομένων στην Αφεντάκειο ΕΣΤΙΑ, που λαμβάνονται και τηρούνται από την αρχή της πανδημίας, αλλά και τα tests που έγιναν με πρωτοβουλία της Διοίκησης, τα αυτοκόλλητα αυξάνουν ακόμη περισσότερο την προστασία ενοίκων και εργαζομένων.






Από το Γραφείο Τύπου

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: