slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λιθοβόλησαν τον Σρόιτερ και αποθέωσαν τον Παπαδάκη

https://www.enimerosi24.gr/

Και τι δεν άκουσε ο Αντώνης Σρόιτερ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ALPHA, μέχρι και για τιμολόγια (με ή άνευ ΦΠΑ) από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου και μάλιστα χωρίς καμια συνέπεια για τον βουλευτή! Αντίθετα ο ίδιος βουλευτής κατάπιε τη γλώσσα του στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Και φυσικά κανένας ψόγος για τον δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής, μια χαρά έκανε τη δουλειά του και ας διέκοψε μόνο τρεις φορές τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Προτίμησε και σωστά να του δώσει χώρο και χρόνο να τοποθετηθεί για όσα τον κατηγορεί η ΝΔ σχετικά με την εξοχική του κατοικία στο Σούνιο!

Κανείς όμως από όσους κατηγόρησαν τον Αντώνη Σρόιτερ για το πώς έκανε τη συνέντευξη στον πρωθυπουργό… δεν βρέθηκε να πει κουβέντα για την επιλογή του σταθμού, του δημοσιογράφου ή για τις ερωτήσεις στην περίπτωση της συνέντευξης Τσίπρα στον ΑΝΤ1! Και επαναλαμβάνουμε κανένας ψόγος ή μομφή στον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι επαγγελματίας σαράντα χρόνια και γνωρίζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε όψιμο δημοσιογράφο ή βουλευτή πώς να κάνει τη δουλειά του. Κάτι που δεν ισχύει για όλους αυτούς στην περίπτωση του Σρόιτερ! Εκεί όλοι έγιναν αρχισυντάκτες, δημοσιογράφοι και είχαν έτοιμες από πριν τις σκληρές ερωτήσεις για να ξετινάξουν τον Μητσοτάκη!

Και το Enimerosi24 παρατήρησε ότι ο Αντώνης Σρόιτερ δεν ασχολήθηκε με το θέμα της εκπαίδευσης και τα σχολεία που αφορά σε περισσότερο από 2,5 εκατομμύρια οικογένειες… Ωστόσο ήταν στο πλαίσιο της κριτικής της συνέντευξης και όχι για να του πούμε πώς να κάνει τη δουλειά του! Όπως αντίστοιχα παρατηρήσαμε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έκανε καμια ερώτηση στον Τσίπρα πέρα από την αρχική και κάποιες διευκρινιστικές για το τι λέει η ΝΔ… Αφήνοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλάει σχεδόν μόνος του για σαράντα λεπτά! Επαναλαμβάνουμε όμως ότι καλά έκανε, αφού έτσι έκρινε ότι βοηθούσε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Επίσης κανένας δεν ενοχλήθηκε, γιατί δεν ήταν και επιλήψιμο άλλωστε ότι Τσίπρας και Παπαδάκης έτρωγαν μαζί στην ταβέρνα… Εκεί δηλαδή που ο Τσίπρας ανακάλυψε την εξοχική του κατοικία… Ή – επίσης, κανείς δεν ενοχλήθηκε με τις συνεχείς φιλοφρονήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον δημοσιογράφο που του έκανε τη συνέντευξη!

Αν όμως όλα αυτά συνέβαιναν ανάποδα και στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ ή ο Μητσοτάκης στη θέση του Τσίπρα, θα ήταν και οι δυο πουλημένοι και η συνέντευξη στημένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: