slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ του Δήμου Νάξου και Μ. Κυκλάδων

 

               

Μετά από σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχετικά με τη λειτουργία των ΚΕΠ, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες ώρες λειτουργίας τους από την ερχόμενη Δευτέρα, 23/11/2020 και μέχρι νεωτέρας: 

 

  • Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται αποκλειστικά από τις 8.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή.

  • Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός.

 

Στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης των πολιτών από τα ΚΕΠ, με την κωδική ονομασία myKEPlive έχει ενταχθεί ο Δήμος Νάξου και Μ. Κυκλάδων με το ΚΕΠ 0116. Tο myKEPlive είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός τους, μέσω τηλεδιάσκεψης / βιντεοκλήσης, με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ για πολίτες και επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης μπορεί να αιτηθεί ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που υπάρχει διαθεσιμότητα, για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός του, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Το myKEPlive περιλαμβάνει υπηρεσίες στις κάτωθι θεματικές ενότητες:

-          Διοικητική πληροφόρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων

-          Υπηρεσίες για επιχειρήσεις του Δήμου Νάξου

-          Εξυπηρέτηση δημοτών με αναπηρία

-          Εξυπηρέτηση από το Δήμο Νάξου για κάθε είδους υπηρεσίες που κανονικά παρέχονται με αυτοπρόσωπη παρουσία (αιτήσεις, βεβαιώσεις, δικαιολογητικά κτλ.).

Στόχος του myKEPlive είναι η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση και η παροχή διοικητικής πληροφόρησης στους δημότες, χωρίς τη φυσική μετάβαση των δημοτών στα ΚΕΠ. Με την ψηφιακή πλατφόρμα αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών, με στόχο τη διαφάνεια και τη διευκόλυνση τους.

ΚΕΠ Χώρας             

2285360401-2-3        

ΚΕΠ Φιλωτίου         

2285029315

ΚΕΠ Σχοινούσας     

2285074250

ΚΕΠ Δονούσας       

2285360020

ΚΕΠ Ηράκλειάς       

2285077004

ΚΕΠ Κουφονησίων  

2285360030

 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια: