slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέντευξης Μ. Λαζαρίδη στην ''ΕΡΤ'' και τους δημοσιογράφους κ. Δ. Κοτταρίδη και Γ. Πιτταρά



Μακάριος Λαζαρίδης:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να είναι απέναντι στην κοινωνία»


«Δυστυχώς, σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τον τόπο, η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Αντί να ενώσει τις δυνάμεις της με την Κυβέρνηση και την κοινωνία, επιλέγει να βρίσκεται στην "απέναντι όχθη του ποταμού", με λαϊκίστικες, άναρθρες  κραυγές και επενδύοντας ακόμα και στην καταστροφή για την πολιτική της επιβίωση». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην «Ε.Ρ.Τ.» και τους δημοσιογράφους κ. Δ. Κοτταρίδη και Γ. Πιτταρά. 


Όπως κατήγγειλε, «η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η "Αυγή" ήθελε περισσότερους τάφους, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας παρουσίαζε ψεύτικα διαγράμματα για τον αριθμό θανάτων και τρέχει όπου η πανδημία χτυπάει πιο δυνατά, όχι για να βοηθήσει, αλλά για να εκμεταλλευτεί μικροκομματικά την κατάσταση».


Ο κ. Λαζαρίδης, αναφερόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε ότι «κατηγορεί την Κυβέρνηση για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, του διαφεύγει όμως ότι τα χρόνια πριν από την πανδημία υπήρχε αναμονή για νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ. επειδή δεν επαρκούσαν αυτές. Σήμερα, αυτό δεν συμβαίνει. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέζεται, αλλά αντέχει και προφανώς αυτό πιστώνεται στην σημερινή κυβέρνηση είτε αρέσει στον κ. Τσίπρα αυτό, είτε όχι». 


Κάλεσε δε τον «λαλίστατο» ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει σε 3 συγκεκριμένα ερωτήματα:


1. Γιατί καταψήφισε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών;


2. Γιατί καταψήφισε το πρόγραμμα των 100.000 θέσεων εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ;


3. Γιατί στη συνταγματική αναθεώρηση καταψήφισε την συνταγματική κατοχύρωση του εγγυημένου ελάχιστου εισοδήματος;


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: