slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΗΝΟΥ & ΚΥΘΝΟΥ

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι όροι δημοπράτησης των έργων ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων ποδοσφαίρου Τήνου και Κύθνου, τα οποία θα εκτελεστούν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία φέρει την ευθύνη ολοκλήρωσης των έργων.
Οι εργασίες που προβλέπονται είναι οι εξής :



Σύνταξη της μελέτης


Δημοπράτηση των έργων


Παρακολούθηση των εργασιών εκτέλεσης


Παραλαβή των έργων


Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 134.600€ και περιλαμβάνουν την τοποθέτηση 6 πυλώνων ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα LED.


Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά :

«Με την τοποθέτηση και των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού θα παραδώσουμε στη νεολαία της Τήνου και της Κύθνου δύο σύγχρονα αθλητικά "στολίδια", τα οποία θα προσφέρουν διέξοδο στους νέους των νησιών μας για ενασχόληση με τον αθλητισμό και κοινωνικοποίηση.

Υλοποιούμε τη δέσμευσή μας απέναντι στην αθλητική κοινότητα των νησιών και αποδεικνύουμε καθημερινά έμπρακτα ότι είμαστε η Περιφερειακή Αρχή που δίνει απαντήσεις στα προβλήματα με έργα».


Σε κοινή δήλωσή τους η Έπαρχος Τήνου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Αναστασία Δεληγιάννη - Άσπρου και ο Έπαρχος Κέας - Κύθνου κ. Γιάννης Ευαγγέλου αναφέρουν :

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και στο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη, που τήρησαν τη δέσμευσή τους για τον άμεσο ηλεκτροφωτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεών μας οι οποίες πρόσφατα ανακατασκευάστηκαν από την Περιφέρεια με την τοποθέτηση χλοοτάπητα νέας γενιάς.

Ο αθλητισμός στα νησιά μας μπαίνει σε νέα τροχιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: