slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Εργασίας του Βουλευτή της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα με τον Διοικητή της Υ.Π.Α. για το αεροδρόμιο Μήλου



Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Υ.Π.Α κ. Γεώργιο Δριτσάκο πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας με θέμα την απαλλοτρίωση  εγκαταστάσεων του Κρατικού Αερολιμένα Μήλου, παρουσία της Επάρχου Μήλου κ. Έλλης Χωριανοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, τέθηκε το ζωτικό ζήτημα επέκτασης του αεροδιαδρόμου, της αναβάθμισης των κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων, καθώς και της δυνατότητας στελέχωσης με το κατάλληλο προσωπικό του αεροδρομίου της Μήλου, δίνοντας στο νησί αναπτυξιακές προοπτικές.

Ο κ. Φόρτωμας ζήτησε επίσης την επίσπευση των διαδικασιών για την αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων στον κρατικό αερολιμένα της Μήλου, καθώς και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση των υποδομών του. Ενέργειες απαραίτητες για να μπορέσει η Μήλος να γυρίσει σελίδα και στον Τουρισμό, καθώς ο ενισχυμένος αερολιμένας θα εξασφαλίσει και  την αύξηση της δυναμικής της επιβατικής κίνησης.

Από πλευράς του, ο κ. Δριτσάκος δεσμεύθηκε για τη στελέχωση του αεροδρομίου της Μήλου με νέο προσωπικό, καθώς και για την ενίσχυση των υποδομών του με στόχο τη μελλοντική προσγείωση μεγαλύτερων σε δυναμικότητα  αεροπλάνων. Γενικότερα, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεχή επικοινωνία προκειμένου να δημιουργηθούν οι μέγιστες δυνατές συνεργασίες για την εύρυθμη λειτουργία και την ενίσχυση του αερολιμένα Μήλου.

Αεροδρόμιο Μήλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: