slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλοι ψηφίζουν ΣΚΑΙ για ενημέρωση, όπως παλιά ψήφιζαν MEGA.

Σε κάθε μεγάλο γεγονός ο ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει το ενημερωτικό του εκτόπισμα συγκεντρώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις… Το ίδιο συνέβη και τώρα με την ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής, τα νούμερα του καναλιού εκτοξεύτηκαν σε όλες τις ζώνες… Εκπομπές, έκτακτο πρόγραμμα και δελτία ειδήσεων πήραν τη μερίδα του λέοντος από τον ανταγωνισμό.

Την ίδια ώρα το φαινόμενο ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει και τη διαδεδομένη πλέον θεωρία ότι πήρε τη θέση του MEGA… Από όταν έκλεισε το κανάλι της Μεσογείων και σίγησε οριστικά, αυτόματα όλος ο κόσμος που παρακολουθεί ενημέρωση γύρισε το κουμπί του στο ΣΚΑΙ και........ έμεινε εκεί!

Σύμφωνα με τους αναλυτές το κοινό που δίνει την πρωτιά στο κανάλι του Φαλήρου είναι άντρες, μορφωμένοι, ηλικίας 55plus και ακολουθεί μέγα πλήθος ώριμων τηλεθεατών και των δυο φύλων, με οικονομική άνεση.

Όλοι ψηφίζουν ΣΚΑΙ για ενημέρωση, όπως παλιά ψήφιζαν MEGA. Ο σταθμός παρά τις μονομέρειες έχει κατακτήσει την αναγνώριση του κοινού, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, ηλικίας και τάξης. Τίτλο που για πολλά χρόνια κατείχε το MEGA… Αξία την τελευταία πενταετία κέρδισε ο ΣΚΑΙ, καταφέρνοντας να τον παρακολουθούν και οι συμπαθούντες και οι αντιπαθούντες (τον τρόπο που τα λέει)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: