slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ (ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το αυτοδιοικητικό Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς, με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην υλοποίηση και τη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανέργων και εργαζομένων απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου με εκπαιδευτές ενηλίκων στα πλαίσια των έργων «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το ΚΕΚ προετοιμαζόμενο για νέες εκπαιδευτικές δράσεις (2020-2021) καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να παράσχουν εκπαιδευτικό έργο να δηλώσουν έγκαιρα την διαθεσιμότητα  και την επιθυμία τους να συνδράμουν με τις γνώσεις και την εξειδίκευση τους σε αυτή τη νέα εκπαιδευτική περίοδο η οποία θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου 2020. 

Τομείς ενδιαφέροντος: Εργασιακό περιβάλλον-Ανθρώπινο δυναμικό, Διοίκηση προσωπικού, Εκπαίδευση προϊσταμένων Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα, Ενδυνάμωση και κατάρτιση εκπαιδευτικών, Εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών, Προστασία Περιβάλλοντος, Βελτίωση δεξιοτήτων ΑΜΕΑ, Ασφαλής Οδήγηση, Σωματική και ψυχική υγεία, Ξένες γλώσσες, Τουριστικά Επαγγέλματα, Πληροφορική, Ασφάλεια στο διαδίκτυο, Γαστρονομία, Παραδοσιακές τέχνες, Πωλήσεις-Μάρκετινγκ, Μεταποίηση τροφίμων & ποτών, Αγροτικά Επαγγέλματα κ.λ.π.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του COVID 19 το ΚΕΚ θα υλοποιήσει τόσο προγράμματα δια ζώσης τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας όσο και εξ' αποστάσεως διαδικτυακά σεμινάρια και ημερίδες. 

Να σημειωθεί ότι και οι ήδη εγγεγραμμένοι εκπαιδευτές στα μητρώα του Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς θα πρέπει να δηλώσουν εκ νέου την διαθεσιμότητα τους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΚ στη διεύθυνση: www.katartisi-pnai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: