slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ

Στα πλαίσια εθιμοτυπικών επισκέψεων την Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ. Στάθη Πολυκρέτη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργο Καρανίκα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου κ. Παύλο Πολιτάκη . Οι Πρόεδροι ενημερώθηκαν σχετικά με την εμπορική κίνηση στο νησί της Νάξου για την καλοκαιρινή σεζόν αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στα εμπορικά καταστήματα του νησιού την περίοδο που διανύουμε όπου ο διαπιστώνουμε ότι ο ιός έχει ξεκινήσει το δεύτερο κύμα του.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ διαβεβαίωσε τον Γραμματέα του Συλλόγου ότι η ΕΣΕΕ  συνεχίζει τις προσπάθειες να βρίσκεται στο πλευρό όλων των Συλλόγων με στόχο την στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ο έμπορος την χρονιά αυτή.

Σε ανάλογο ύφος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παύλος Πολιτάκης όπου διαβεβαίωσε τον Γραμματέα του Συλλόγου ότι η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να βρίσκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου με στόχο την στήριξη της τοπικής αγοράς σε μια κρίσιμη στιγμή για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα του εμπορίου.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου συνεχίζει δυναμικά και χωρίς εφησυχασμό  τον αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου μας, παραθέτει προτάσεις για την ενίσχυση των μέτρων βοήθειας για τις ΚΑΔ που έχουν πληγεί λόγο του covid19 και παράλληλα την τόνωση της αγοράς. 







                      Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

               Νικόλαος Κουτελιέρης                                  Ευστάθιος Πολυκρέτης






εμπορικοσ κεφαλιδα-δοκιμη2.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: