slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ- Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

     Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

  ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Φιλοπρόοδη Ενωση Ξάνθης | Ο Θάνατος του Εμποράκου                

    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ (1985)

                      Σκηνοθεσία: Φόλκερ Σλέντορφ

            Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21.00 

       ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ 

    Η προβολή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID 19 

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα, η προβολή θα γίνει 

την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2020 που διοργανώνει το Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, συνεχίζει τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών με ταινίες βασισμένες σε θεατρικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οι προβολές πραγματοποιούνται στον Προαύλιο Χώρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών. Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν τις θέσεις τους στο τηλ. 22850 23619 καθημερινά εκτός Κυριακής και ώρες 11.00-14.00 & 19.00-22.00.

 

Αφιέρωμα: «Το σύγχρονο Αμερικάνικο θέατρο στον Κινηματογράφο».

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 21.00 θα προβληθεί η ταινία Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ (1985) σε σκηνοθεσία Φόλκερ Σλέντορφ, με πρωταγωνιστές τους Ντάστιν Χόφμαν, Τζον Μάλκοβιτς, Τσαρλς Ντέρνινγκ, Κέιτ Ριντ.




ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Άρθουρ Μύλλερ, που όταν ανέβηκε στο θέατρο το 1949, σημείωσε τεράστια επιτυχία και απέσπασε τρία βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου λογοτεχνικού βραβείου Πούλιτζερ. 


Μια μεσοαστική οικογένεια. Ο πατέρας, στην έκτη δεκαετία της ζωής του, είναι ένας περιφερόμενος εμποράκος, που πλέον έχει μείνει χωρίς δουλειά και χωρίς συμπαράσταση από τους αγαπημένους του γιους. Αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του και δεν θέλει να φαίνεται αποτυχημένος στα μάτια τους. Κάνει απελπισμένες προσπάθειες να καταξιωθεί και να αισθανθεί σημαντικός.  Η αδυναμία του να διαχειριστεί την αποτυχία, τον οδηγεί σε σύγκρουση με τους γιους του.  Η σύζυγός του Λίντα είναι η μόνη που είναι πάντα κοντά του.  





Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.



Dustin Hoffman: Damage to his movie career after sexual allegations made |  Herald Sun






Death of a Salesman (1985) - Rotten Tomatoes



Death of a Salesman - Dustin Hoffman, John Malkovich. مترجم - YouTube


Δεν υπάρχουν σχόλια: