slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΤΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Από τη Σίκινο όπου βρίσκεται, κοντά στους μαθητές  και τις μαθήτριες του νησιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, απεύθυνε  το ακόλουθο μήνυμα :

"Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή, δημιουργική και ασφαλή σχολική χρονιά.

Η υγειονομική κρίση έχει διαμορφώσει πρωτόγνωρες συνθήκες που επιβάλλουν αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας και συνεχή επαγρύπνηση.

Ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είμαστε βέβαιοι ότι το σύνολο της εκπαιδευτικής και μαθητιώσας κοινότητας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της  για να πετύχει το αυτονόητο: Μια σχολική χρονιά με υψηλούς, όπως πάντα στόχους, στην εκπαιδευτική διαδικασία και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μεριμνούμε, με αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο για τα από το νόμο οριζόμενα αλλά και για όσα κρίνουμε ότι κατά περίπτωση απαιτούνται γιατί πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση "χτίζει" το μέλλον και αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση για όλους μας.

Με τις σκέψεις αυτές,  καλωσορίζω τους μαθητές και τις μαθήτριες σ' ένα ακόμη "ταξίδι"  στον μαγευτικό κόσμο της γνώσης, ευχόμενος "καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη". 


Δεν υπάρχουν σχόλια: