slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο γνωστός ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, της ΑΥΓΗς έστησε σόου και αποχώρησε από εκπομπή λόγω... Big Brother (vid)


Να αποχωρήσει από το πάνελ πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ αποφάσισε ο δημοσιογράφος Αντρέας Πετρόπουλος ως «ένδειξη διαμαρτυρίας» για τα όσα διαδραματίζονται στο «Big Brother».
Ένταση επικράτησε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ κατά την διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Σήμερα».


Ο λόγος αυτής, δεν ήταν άλλος από τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην παίκτης του Big Brother Αντώνης Αλεξανδρίδης και είχαν να κάνουν με τον βιασμό των γυναικών.





Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Αντρέας Πετρόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από το πάνελ «ένδειξη διαμαρτυρίας», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταδικάσει τα όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι.


«Δεν θα καθίσω στην εκπομπή θα φύγω. Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Θα ήθελα εντελώς συμβολικά... Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά... αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Από την πλευρά τους οι παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου αφού αρχικά του ζήτησαν να παραμείνει εκφράζοντας του την «συμπαράστασή» τους στο μένος του τονίζοντας ότι το κανάλι καταδίκασε την συμπεριφορά του παίκτη, ενώ η παραγωγή προχώρησε στην απομάκρυνση του... τον κατηγόρησαν για ασέβεια προς το πρόσωπό τους, ενω ένας άλλος συνάδελφος που βρισκόταν στο πάνελ τον κατηγόρησε ότι κάνει σόου.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: