slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου της Ίου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου



Θετικό πρόσημο είχε η συνάντηση εργασίας που είχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ίο, με τον Δήμαρχο κ. Γκίκα Γκίκα, με την ατζέντα της συνάντησης να συμπεριλαμβάνει όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί.
Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου του νησιού παίρνει το δρόμο της οικονομικής υποστήριξης από την Περιφέρεια, αφού, μετά από επιτόπια επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου, αποφασίστηκε η χρηματοδότηση για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα του γηπέδου 5Χ5 και η κάλυψή του με περίφραξη στην οροφή, ο εμπλουτισμός του γηπέδου 11Χ11 με καουτσούκ, η τοποθέτηση υπερυψωμένης περίφραξης, η τοποθέτηση καθισμάτων στην εξέδρα,  η πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων που βρίσκονται κάτωθι αυτής και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου τόσο των γηπέδων όσο και της παιδικής χαράς.
Η Περιφερειακή Αρχή γνωστοποίησε επίσης την απόφασή της  να συνδράμει οικονομικά τον Δήμο για την κατασκευή κλειστού γηπέδου volley και basket. 
"Συνεχίζοντας το μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά, προχωρούμε στην υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων στα γήπεδα ποδοσφαίρου της 'Iου και στην από κοινού προσπάθεια με τον Δήμο για την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου volley και basket, προκειμένου η νεολαία του νησιού να έχει τη δυνατότητα άθλησης σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις" δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: