slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εθελοντική Αιμοδοσία 2020



Την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, ώρα 5 - 9 μ.μ. ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απειράνθου "Τα Φανάρια" και τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μουτσούνας Νάξου "Τα Καπόνια",
διοργανώνουν στο δημοτικό σχολείο Απειράνθου
Εθελοντική Αιμοδοσία
(απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α.).

Η φετινή Εθελοντική Αιμοδοσία είναι αφιερωμένη
στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου,
του Απεραθίτη
που έγινε παγκόσμιο σύμβολο
της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πια για το σύλλογο και το χωριό μας θεσμό που διαιωνίζεται και, εφόσον υποστηρίζεται, βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία του πάσχοντος συνανθρώπου μας. Άλλωστε, η εθελοντική προσφορά αίματος, πράξη βασισμένη στην ευαισθητοποίηση, ανιδιοτέλεια και δυνατότητα του πληθυσμού, αποτελεί στάση ζωής, συμπεριφορά, αξία.
Οι ανάγκες της χώρας μας για αίμα είναι μεγάλες και απαιτείται η επιτακτική κάλυψή τους. Οφείλουμε, λοιπόν, να ενημερωνόμαστε ΟΛΟΙ για την εθελοντική αιμοδοσία και να ενισχύουμε το θεσμό αυτό, είτε δίνοντας δίνοντας αίμα, είτε προσκαλώντας φίλους μας και συγγενείς να στηρίξουν την προσφορά αυτή.
Προκειμένου, λοιπόν, να καλυφθεί η ανάγκη για αίμα, σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτής της υψίστης κοινωνικής προσφοράς, η οποία αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας.
Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: