slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όμιλος Lufthansa: Ενίσχυση δρομολογίων στην Ελλάδα



Όμιλος Lufthansa: Ενίσχυση δρομολογίων στην Ελλάδα
  • 152 εβδομαδιαίες πτήσεις στην Ελλάδα: 60 πτήσεις από και προς την Αθήνα, 73 πτήσεις από και προς τα νησιά, ανά εβδομάδα
  • «Στο πλαίσιο της αύξηση της ζήτησης για ταξίδια, ενισχύουμε σημαντικά το πρόγραμμα των πτήσεων μας για το καλοκαίρι και τους επόμενους μήνες»- Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο
Μετά την έξαρση του κορονοϊού, που συνέτριψε την αεροπορική βιομηχανία σε ολόκληρο τον κόσμο, όλες οι αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου της Lufthansa πετούν και πάλι στην Ελλάδα. Μετά τις απαγορεύσεις στα ταξίδια και την υποχρέωση καραντίνας σε παγκόσμιο επίπεδο, που ανάγκασε τον Ομίλο Lufthansa να προσγειώσει το μεγαλύτερο μέρος του στόλου του, τώρα επιστρέφει δυναμικά στη χώρα μας, προσφέροντας 152 εβδομαδιαία δρομολόγια, ενώ προγραμματίζει να επεκτείνει το πτητικό του πρόγραμμα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των επιβατών αναψυχής, όσο και των επαγγελματιών ταξιδιωτών.
Ο Όμιλος Lufthansa προσφέρει τώρα πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και 11 τουριστικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών νησιών. Με 60 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Αθήνα, 17 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Θεσσαλονίκη και 73 πτήσεις την εβδομάδα προς 10 δημοφιλή νησιά, η Ελλάδα συνδέεται και πάλι με τον κόσμο.
H επέκταση του προγράμματος δρομολογίων του Ομίλου Lufthansa για την καλοκαιρινή περίοδο, είναι αποτέλεσμα του αυξανόμενου ενδιαφέροντος των επιβατών για αεροπορικά ταξίδια, μετά την άρση των περιορισμών του κορονοϊού. 
«Από την πρώτη ημέρα, λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα αεροσκάφη μας. Καλωσορίζουμε και πάλι τους επιβάτες στις πτήσεις μας, επεκτείνοντας το πρόγραμμα δρομολογίων μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στην ολοένα και αυξανόμενη επιβατική κίνηση.» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο.
«Στο πλαίσιο της αύξηση της ζήτησης για ταξίδια, ενισχύουμε σημαντικά το πρόγραμμα των πτήσεων μας για το καλοκαίρι και τους επόμενους μήνες» κατέληξε ο κ. Τζεβελέκος.
Οι καλοκαιρινοί προορισμοί του Ομίλου της Lufthansa περιλαμβάνουν τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, τη Σάμο, την Κω και την Κάρπαθο, με πτήσεις που αναχωρούν από τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Ζυρίχη, τη Γενεύη και τις Βρυξέλλες.
Media Relations
Action Global Communication
Αγγελική Κιοφίρη
Σίβυλλα Βασιάδη
Τηλ: 2107240160

Follow us on Twitter: @lufthansaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: