slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου "Τα Φανάρια" συγχαίρει τους Πρωταθλητές Κυκλάδων νεαρούς αθλητές της Α.Ε Σαντορίνης

Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου "Τα Φανάρια" συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές της Α.Ε Σαντορίνης για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τελικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο φάιναλ φορ των εφήβων,που έγινε στο νησί τους!
Εντούτοις, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος, εξέφρασε, με επιστολή του προς την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, τη δυσαρέσκεια του για τον ορισμό στο φάιναλ φορ των εφήβων στη Σαντορίνη δύο Σαντορινιων διαιτητών,από τον επίσης Σαντορινιο υπεύθυνο για τους ορισμούς.
Δυστυχώς, οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν στο χθεσινό τελικό.
Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, έγιναν ορισμοί διαιτητών σε αγώνες στη Νάξο, ακόμα και απο τη Μύκονο ή την Αθήνα.
Για τη διασφάλιση της αντικειμενικής διαιτησίας στο φάιναλ φορ, αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει ξανά;
Για την ιστορία, στον αγώνα των δύο ομάδων στη Νάξο, οι έφηβοι του Απ.Α.Σ είχαν κερδίσει με 32 πόντους διαφορά.
Ο φίλαθλος μπασκετικός κόσμος των Κυκλάδων μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αφού δει τον αγώνα στο παρακάτω link:
https://www.sportcyclades.gr/mpasket/item/45231-protathlites-kykladon-oi-efivoi-tis-ae-santorinis.html
Εκ του Δ.Σ.


Πρωταθλητές Κυκλάδων οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 22:11
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Χρήστος Σαρρής

 
ΕτικέτεςΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, ΘΗΡΑ, ΦΑΝΑΡΙΑ, ΝΑΞΟΣ,


Οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης νίκησαν στον μεγάλο τελικό τελικό τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια με 67-64 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κυκλάδων.


0 τελικός του εφηβικού πρωταθλήματος Κυκλάδων που έγινε στη Σαντορίνη, δεν ήταν από τα ματς που τα ξεχνάς σύντομα.Τα παιδιά των δύο ομάδων μας προσέφεραν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα. Κυριάρχησαν το πάθος, η αγωνιστική προσήλωση, οι τακτικές των δύο πάγκων ενώ οι συνεχείς εναλλαγές στο σκορ κράτησαν καθηλωμένους τους πάντες.

Οι πρωταθλητές με όπλο την άμυνα έλεγξαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και είδαν τους αντιπάλους τους να μπαίνουν πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη και να περνούν μπροστά στο σκορ, παίρνοντας μάλιστα και διαφορά οκτώ πόντων. Εκεί βγήκε στο γήπεδο το κάτι παραπάνω σε πάθος και διάθεση να δώσουν τα πάντα από πλευράς ΑΕΣ, πίστεψαν, ανέτρεψαν το σκορ και στο τέλος με δραματικό τρόπο έκαναν δικό τους το κύπελλο. Όλοι οι παίκτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους και με μπροστάρη τον MVP Κώστα Καβαλλάρη πέτυχαν τον στόχο τους.

Τα Φανάρια απέδειξαν ακόμη μία φορά την ποιότητα τους, είχαν πρόβλημα από τα φάουλ του Ναυπλιώτη, όμως δεν τα παράτησαν και τελικά το άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού Μαργαρίτη τρία δευτερόλεπτα πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης έκρινε το αποτέλεσμα.

Σε μία λοιπόν πολύ καλά σχεδιασμένη διοργάνωση και οι τρεις ομάδες πιστοποίησαν την δουλειά που γίνεται στα σωματεία και η ΑΕ Σαντορίνης δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Δεκάλεπτα. 11 - 13, 27 - 30, 50 - 42, 64 - 67.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Παπαδημητρόπουλος, Σαμοθράκης και Γαβαλάς.

Οι πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης θα εκπροσωπήσει το νομό μας στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Μετς από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου.

Πρώτο παιχνίδι με τον Αίολο Μυτιλήνης στις 22 Ιουλίου στις 17.00.

Στατιστικά



Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια: