slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Βασιλόπουλος, η αφίσα, και στο βάθος ... Γονέας Α - Γονέας Β!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
email: johnpreve@gmail.com
Η δήλωση του Βασίλη Τσάρτα
"Ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν κ ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό αν δεν την αποσύρουν".
Ο σχολιασμός ...
Συμφωνώ απολύτως, με την δήλωση του Βασίλη Τσάρτα, αλλά και τις αντιδράσεις πολλών άλλων, για την συγκεκριμένη αφίσα των σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ, την ημέρα της γιορτής του Πατέρα, εμπλουτισμένη μάλιστα με την φράση κλειδί ...Για ότι θέλεις να
είσαι...!

Προσωπικά δεν έχω δει, ούτε ακούσει ποτέ στο περίγυρο μου, κοριτσάκια να ζητούν να δουν τον Πατέρα τους, με τέτοιου είδους γυναικεία χαρακτηριστικά, αλλά ούτε και "Πατεράδες" να κάνουν τέτοιες ενέργειες, προκειμένου να ευχαριστήσουν τα παιδιά τους.

Πιθανόν αν ήταν περίοδος Αποκριάς, να υπήρχε κάποια .... υποτυπώδης δικαιολογία!!!

Σίγουρα για την συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών, ο Πατέρας τους είναι ο "Ήρωας" τους, και το "πρότυπο του "Άνδρα", που ψάχνουν να βρουν όταν μεγαλώσουν.

Φίλες/οι ας ξυπνήσουμε, και ας αντιληφθούμε ότι ζούμε, σε μια εποχή, όπου ελάχιστες μειοψηφίες, έχοντας σε θέσεις κλειδιά συν-όμοιους τους, προσπαθούν να επιβάλουν, τις απόψεις, και τα "ιδιαίτερα γούστα" τους, ως νορμάλ, στις μεγάλες πλειοψηφίες.

Για μένα η συγκεκριμένη αφίσα, (με την διαβολεμένη σύμπτωση των αρχικών των ΑΒ) εντάσσεται στα πλαίσια μεθοδευμένων ενεργειών, με απώτερο σκοπό, να αποδεχτούμε σιγά σιγά, την αντικατάσταση των λέξεων Πατέρα και Μητέρα, με το ....Γονέας Α και Γονέας Β....!

Δεν υπάρχουν σχόλια: