slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Λευτέρη Ραβιόλο (Δήμαρχο Καρύστου)


Από: Γιάννης Δ. Πρεβενιός <johnpreve@gmail.com>

Λευτέρης Ραβιόλος - Δήμαρχος Καρύστου
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Δημότης και Κάτοικος Οικισμού Αγ. Μαρίνας

κ. Δήμαρχε χθες στην Ραδιοφωνική Εκπομπή των Παραπολιτικών με τα Κακά Κορίτσια, τα είπατε αρκετά καλά. (Πατήστε εδώ για να ακούσετε όλη την εκπομπή)
Ευτυχώς σε αυτή την συνέντευξη, κρατήσατε τα προσχήματα, και ...

μιλήσατε αρκετές φορές και για τους πρώην Δήμους, (Μαρμαρίου & Στυραίων) που απαρτίζουν τον ενιαίο Δήμο μας.
Πιστεύω ότι το επόμενο βήμα, (λόγω της επικαιρότητας και της μεγάλης δημοσιότητας των ημερών) θα πρέπει να είναι  ...
έστω και τώρα (με καθυστέρηση πολλών ετών) η αναβάθμιση της παραλίας της Μεγάλης Άμμου, με ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης, αλλά και τη κατασκευή ενός παραδοσιακού μονοπατιού, (με πλάκες Καρύστου) για την κατάβαση στην παραλία.
Στον κοντινό οικισμός της Αγ. Μαρίνας (με το ομώνυμο εκκλησάκι), οι δρόμοι είναι σε αθλία κατάσταση εδώ και 45 χρόνια, και θα πρέπει να κάνετε κάτι και για αυτό, γιατί την δικαιολογία της κατασκευής πρώτα του αποχετευτικού, οι κάτοικοι την ακούνε χρόνια, οπότε το σωστό και δίκαιο είναι να γίνει η ασφαλτόστρωση άμεσα, και αν κάποτε γίνει η μελέτη, η ανάθεση, και ξεκινήσουν οι εργασίες, ας σκάψει ο ανάδοχος το σχετικό χαντάκι να περάσουν οι σωλήνες. (εξάλλου αυτό γίνεται σχεδόν, πάντα και παντού)
Επίσης να σας επισημάνω ότι είναι πιθανόν οι ντόπιοι, αλλά και οι ξένοι επισκέπτες, που θα επισκεφτούν την Μεγάλη Άμμο, αλλά και τις άλλες κοντινές παραλίες, να αναρωτηθούν από που ακούγονται (πρωί μεσημέρι, βράδυ) τα δεκάδες γαβγίσματα σκυλιών, και αν κάποιοι φιλόζωοι εξ αυτών, θελήσουν να επισκεφτούν το καταφύγιο, το οποίο βρίσκεται παρανόμως εντός του οικισμού, θα νιώσουν μεγάλη απογοήτευση, για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν σε αυτό!
Επιβάλλεται λοιπόν, να τηρήσετε την υπόσχεση που δώσατε δημόσια, στις αρχές Ιανουαρίου, για την απομάκρυνση του, σε νέο Δημοτικό χώρο!
Φυσικά θα πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα, και η ανάπλαση της παραλίας του Μαρμαρίου (με τις προδιαγραφές της αρχικής μελέτης), για να μπορέσουν να δουλέψουν, οι ταλαιπωρημένοι καταστηματάρχες, 
τουλάχιστον τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού, αλλά και για να μη βλέπουν οι επισκέπτες, αυτή την άσχημη εικόνα, με την σκόνη και τα μπάζα.
Και τέλος νομίζουμε, ότι ήρθε η ώρα, να αναλάβετε προσωπική πρωτοβουλία, για να πιέσετε τις τοπικές τράπεζες, να τοποθετήσουν το γρηγορότερο ένα ΑΤΜ μέσα στο χωριό, γιατί θα γίνουμε ρεζίλι, σε όλους τους ξένους που θα μας επισκεφτούν, αφού δεν θα μπορούν να έχουν, ούτε ένα ευρώ στην τσέπη τους.
Θεωρώ ότι την δεδομένη στιγμή, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία, να λειάνετε, τις εις βάρος σας, (δικαιολογημένες τις περισσότερες φορές) εντυπώσεις και γκρίνιες, για το καλό όλων μας, αλλά και για το δικό σας, σε σχέση με τις επόμενες Πολιτικές σας φιλοδοξίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: