slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οδοιπορικό ΑΝΤ1 σε Νάξο-Μικρές Κυκλάδες: Η αγωνία των αγροτών (για ένταξη σε ΚΑΔ) και των Κουφονησιωτών (για τον τουρισμό)!

 Δύο live συνδέσεις, μία από τη Νάξο και μία από τα Κουφονήσια, «έβγαλαν» σήμερα ο ΑΝΤ1 και ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του, Θάνος Κλωνόπουλος (που βρίσκονται στον τόπο μας, θυμίζουμε, ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου).
Στο ένα από τα δύο lives, δε, είχαν έντονη παρουσία η «Ένωση» και ο Πρόεδρός της, Δημήτρης Καπούνης!
Το πρωί, ο ΑΝΤ1 είπε… «Καλημέρα Ελλάδα!» με live σύνδεση από τη Νάξο και τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας με τα κρυστάλλινα νερά! Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος τόνισε, γι' άλλη μια φορά, τη μεγάλη ανάγκη (και) οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να ενταχθούν σε κάποιον από τους ΚΑΔ των ενισχύσεων για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα προβλήματα που τους δημιούργησε ο κορονοϊός. Επίσης, ο Δ. Καπούνης επέστησε και την προσοχή όλων στο ότι πατάτες από το εξωτερικό «βαπτίζονται» ελληνικές!

Δείτε το απόσπασμα:

Λίγες ώρες αργότερα και στη διάρκεια του μεσημβρινού δελτίου του σταθμού πραγματοποιήθηκε live σύνδεση με τα υπέροχα (και, ευτυχώς, ασφαλή από τον κορονοϊό!) Κουφονήσια! Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των μικρών αυτών νησιών περιμένουν τη 15η Ιουνίου για να ξεκινήσουν να υποδέχονται τουρίστες (καθώς τα νησιά τους δεν διαθέτουν ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, που άνοιξαν χθες). Αν και υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις γίνονται κρατήσεις, με τους επαγγελματίες του τουρισμού να περιμένουν ορισμένες ακόμη ρυθμίσεις από τους αρμόδιους (όπως, λ.χ., αυτές που αφορούν στον ορισμό των δρομολογίων προς τα νησιά). Συνέντευξη στον Θάνο Κλωνόπουλο στον «αέρα» του δελτίου έδωσε ο Νικήτας Σκοπελίτης, Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Κουφονησιωτών.
Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: