slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οδοιπορικό Alpha τέλος με... άρωμα Ηρακλειάς! Πάνω από 2 ώρες στην τηλεόραση Νάξος και Μικρές Κυκλάδες!

 Οδοιπορικό Alpha τέλος με... άρωμα Ηρακλειάς! Πάνω από 2 ώρες στην τηλεόραση Νάξος και Μικρές Κυκλάδες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό του Alpha και του ρεπόρτερ του, Γιώργου Γρηγοριάδη, στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, όπου, θυμίζουμε, βρέθηκαν ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του Alpha με τίτλο «Alpha Ελλάδα», η οποία ταξιδεύει στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να καταγράψει τις αγωνίες των Ελλήνων μέσα στην καραντίνα αλλά και τις προσδοκίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον κορονοϊό!
Ο δημοσιογράφος του Alpha αποχαιρέτησε τη μικρή μας γειτονιά και πήρε σήμερα το πλοίο της επιστροφής, κουβαλώντας μαζί του τις όμορφες εικόνες που μας μετέδιδε τις προηγούμενες ημέρες και έχοντας επιτύχει απόλυτα, με τα πολύπλευρα ρεπορτάζ του, τον προαναφερθέντα στόχο.

Αξίζει, δε, να αναφερθεί, ότι, χάρη στα ρεπορτάζ του Γ. Γρηγοριάδη, η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες «έπαιξαν» στο μεγάλο ελληνικό κανάλι (και, μέσω αυτού, σε όλη τη χώρα μας) για περισσότερες από δύο ώρες τηλεοπτικού χρόνου!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Ε.Α.Σ. Νάξου πέτυχε τον δικό της στόχο, που ήταν η προβολή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία μας, που η στήριξη της οικονομίας της χώρας και του νησιού μας (και ειδικότερα της πρωτογενούς παραγωγής και του τουρισμού) είναι απαραίτητη!
Λίγο πριν το καλοκαίρι, λοιπόν, οι ποικίλες ομορφιές του νησιού μας και των Μικρών Κυκλάδων μπήκαν για τόση πολλή ώρα σε κάθε ελληνικό σπίτι και μέσα από το διαδίκτυο στα σπίτια όλου του κόσμου και, έτσι, όλοι είδαν ποιος προορισμός διακοπών και γιατί πρέπει, ειδικά στη φετινή περίεργη και δύσκολη χρονιά, να προτιμηθεί δυναμικά!
Πάντως και τη σημερινή μέρα οι οθόνες των Ελλήνων γέμισαν… Μικρές Κυκλάδες! Ενώ βρισκόταν στο πλοίο της επιστροφής ο Γ. Γρηγοριάδης βγήκε live στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha» και τόνισε, εκ νέου, ότι οι κάτοικοι της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων τήρησαν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και πλέον ετοιμάζονται για το καλοκαίρι, περιμένοντας να δουν πώς θα διαμορφωθεί η νέα μας καθημερινότητα με την άρση των μέτρων από Δευτέρα. Ειδικά στην Ηρακλειά, πάντως, για τον μήνα Ιούλιο οι κρατήσεις φθάνουν ήδη στο 50%! Το live του Γ. Γρηγοριάδη συνόδευαν πανέμορφες εικόνες από την μαγευτική Ηρακλειά! Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής: https://www.youtube.com/watch?v=mbFcqnn5uKs
Επίσης, η πανέμορφη, γραφική Ηρακλειά των 80 κατοίκων και των… μηδέν κρουσμάτων κορονοϊού «έπαιξε» και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σε ρεπορτάζ του Γ. Γρηγοριάδη! Στο μικρό και ήρεμο νησί των Μικρών Κυκλάδων, το οποίο είναι παραδοσιακά οικογενειακός προορισμός διακοπών, ετοιμάζονται για το καλοκαίρι και, μάλιστα, εν μέσω μέτρων, η πληρότητα των δωματίων για τον Ιούλιο, σύμφωνα με τις κρατήσεις, φτάνει το 50%, ενώ οι κάτοικοι περιμένουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες! Στο ρεπορτάζ, εκτός από πλάνα των υπέροχων τοπίων του νησιού, είδαμε ακόμη στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων του. Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=KTPACxj2rB0

Δεν υπάρχουν σχόλια: