slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: “Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ διαβάστηκε. Οι πολίτες την έζησαν και τη διέγραψαν”


Απάντηση σε δελτίο τύπου του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Κυκλάδων η οποία αναφέρει:
Θα μπορούσε κανείς να πει και να αντιπαραθέσει πολλά απαντώντας στις θέσεις και απόψεις του κ. Συρμαλένιου και της Νομαρχιακής Κυκλάδων του Σύριζα.
Είμαστε βέβαιοι ,όμως , πως η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας τις προσπερνούν και αδιαφορούν γιατί γνωρίζουν πως γίνονται είτε για επικοινωνιακούς λόγους και τη δημιουργία εντυπώσεων , είτε γιατί κάποιοι πιστεύουν πως οι πολίτες λησμόνησαν γρήγορα την πενταετία Σύριζα.
Ωστόσο η καλύτερη απάντηση , πιστεύουμε , δόθηκε για άλλη μια φορά χτες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός που έκανε υπερήφανους τους Έλληνες . Που έκανε τη χώρα μας παράδειγμα προς μίμηση για τον υπόλοιπο πλανήτη , για τη διαχείριση με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού , παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το σήμερα και το αύριο.

Παρουσίασε υπεύθυνα και σοβαρά τους άξονες και τις αρχές μιας ¨γέφυρας ασφάλειας¨για την μετάβαση προς τη νέα καθημερινότητα.


Ευχαρίστησε τους πολίτες για την σωστή τήρηση των μέτρων προφύλαξης και τους κάλεσε για μια νέα προσεκτική επιστροφή λέγοντας :¨Επιστρέφουμε αλλά Προσέχουμε. Πάνω απ΄όλα . Μένουμε Ασφαλείς. !!

Τέλος , ας μας επιτρέψουν οι φίλοι μας του Σύριζα μια συμβουλή. Με την παραπληροφόρηση , τη διαστρέβλωση , τα ψεύδη , τις ανακοινώσεις για επικοινωνιακούς λόγους και τη δήθεν ¨προοδευτικότητα¨, δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα. Άδικος κόπος.!!

Δυστυχώς για τον Σύριζα και τα στελέχη του , ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά γιατί οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους εμπιστεύεται .

Η Ελλάδα , κύριοι του Σύριζα , γύρισε σελίδα. Η σελίδα του Σύριζα ¨διαβάστηκε¨. Οι πολίτες την έζησαν και την διέγραψαν.!!

Η Ελλάδα επέστρεψε Υπερήφανη!!

Προχωρά μπροστά με σχέδιο , όραμα και αυτοπεποίθηση για το σήμερα και για το αύριο.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: