slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

👍👍Η Πλεύση Ελευθερίας της, Ζωής Κωνσταντοπούλου δώρισε 3 κλίνες ΜΕΘ και 2 κλιβάνους στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος»


Η Πλεύση Ελευθερίας συνδράμει στον αγώνα κόντρα στον κορωνοϊό δωρίζοντας 3 κλίνες ΜΕΘ και 2 επωαστικά κλιβάνων στο Γενικό Νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Η Πλεύση Ελευθερίας, μέσω της επικεφαλής της, Ζωής Κωνσταντοπούλου, παραχώρησε της πλήρη κρατική χρηματοδότηση 3 μηνών στην μάχη κατά του κορωνοϊού Covid 19, και προχώρησε στη δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Αύριο Μ. Πέμπτη θα υλοποιηθεί το πρώτο τμήμα της δωρεάς, με την παράδοση μίας κλίνης ΜΕΘ/ΜΑΦ και δύο επωαστικών κλιβάνων, στο νοσοκομείο, ενώ η δωρεά θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου, με την παράδοση δύο ακόμη κλινών ΜΕΘ/ΜΑΦ, που έχουν ήδη εξασφαλισθεί.

Μέρος του υπόλοιπου ποσού θα διατεθεί για την αγορά φαρμάκων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. «Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης, και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, με πρώτους τους ιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό της χώρας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για όλους μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: