slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Αυτά είναι τα SMS που λαμβάνουν οι βουλευτές της ΝΔ για να προσφέρουν τον μισθό τους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας προέτρεψε βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να προσφέρουν τον μισό τους μισθό για τον αγώνα που γίνεται κόντρα στον κορωνοϊό.
Ετσι, λίγο αργότερα ξεκίνησαν να αποστέλλονται μηνύματα σε βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς έστειλαν το απόγευμα ο γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης και το μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να προσφέρουν το 50% του μισθού τους στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού.
Το SMS του Σταύρου Καλαφάτη προς όλους τους βουλευτές αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητοί συνάδελφοι Για την ενιαία εφαρμογή της πρότασης του Πρωθυπουργού που αφορά τη μείωση των μισθών των βουλευτών κατά πενήντα τοις εκατό για τους επόμενους δυο μήνες, διευκρινίζεται ότι αυτό αφορά το πενήντα τοις εκατό του μηνιαίου καθαρού πληρωτέου ποσού όπως αυτό αναγράφεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας σας».
Το SMS του μεγάρου Μαξίμου προς υπουργούς και υφυπουργούς είναι το ακόλουθο:
«Κυρίες και κύριοι υπουργοί και υφυπουργοί, η συμβολική πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνει η χώρα, αφορά την απόδοση του 50% του μισθού, των μηνών Απριλίου και Μαΐου. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού που θα διατίθεται άμεσα, στο προσωπικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή και στα νοσοκομεία μας».
Αυτές είναι οι αποδοχές των βουλευτών
Οι καθαρές αποδοχές των περισσοτέρων βουλευτών της Ν.Δ, κυμαίνονται από 5.050 ως και 5.300 ευρώ και ως εκ τούτου κάθε βουλευτής καλείται να καταθέσει ένα ποσό από 2.500 μέχρι και 2.650 ευρώ ανά μήνα.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΝΔ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΜΙΣΘΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Dating Sites Που Κάνουν Πάταγο Στην Ελλάδα το 2020!

Top Sites Γvωριμιών

Online Super Market στην Αττική. Κάνε τα ψώνια σου τώρα. Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Τα Ψώνια Supermarket στην πόρτα σου

Κάθε Τρίτη Bρες Deals Mε 50% Έκπτωση Στο efood!

efood

by TaboolaSponsored Links

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01:31




Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/sms-lambanoyn-boyleytes-nd-prosferoyn-mistho

Δεν υπάρχουν σχόλια: