slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κορωνοϊός - Βαρόμετρο Opinion: 85% επικροτούν τις ενέργειες του Μητσοτάκη

Προσθήκη λεζάντας
Απόλυτη η ικανοποίηση της κοινής γνώμης για τους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με τον κορωνοϊό - Με 20 μονάδες προηγείται η Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ
Την απόλυτη ικανοποίηση της κοινής γνώμης για τις ενέργειες της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού αποτυπώνει το μηνιαίο βαρόμετρο της Opinion Poll.
Το 85% των πολιτών δηλώνει ικανοποιημένο με τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της Πανδημίας ενώ στα αξιοσημείωτα στοιχεία της έρευνας είναι ότι η κοινή γνώμη σε ποσοστό 90% συμφωνεί με το κλείσιμο των εκκλησιών, ενώ κατά 61,5% δηλώνει ότι δεν έχει ξανααισθανθεί ποτέ στη ζωή της τόσο φόβο.
Η έρευνα αποτυπώνει επίσης τη χαοτική διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ που εντοπίζεται στις 20 μονάδες (40% έναντι 20% στην πρόθεση ψήφου, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα που ξεπερνά τις 30 ποσοστιαίες μονάδες (51,0% -20%) σε ότι αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργός.
Δείτε εδώ το Βαρόμετρο της Opinion

https://www.protothema.gr/politics/article/989207/koronoios-varometro-opinion-85-epikrotoun-tis-energeies-tou-mitsotaki/
Ειδήσεις σήμερα


Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 15,1 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: