slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τσίπρας στο Mega: Σωστά έκλεισε τα σύνορα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από Βήμα Press
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην Δώρα Αναγνωστοπούλου και στον Αντώνη Καρακούση ευχήθηκε μάλιστα καλή επιτυχία στο κανάλι. «Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία. Εχει περάσει πολύς ο χρόνος από τότε που ήρθα ξανά στο Mega το οποίο τούτη τη φορά έχει κάτι που δεν είχε το προηγούμενο κανάλι: Αδεια λειτουργίας. Και αυτό είναι μια κατάκτηση να υπάρχουν κανόνες, να μην εκπέμπει κανένας παράνομα» είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη.

Ερωτηθείς για την κριτική στην οποία του άσκησε η ΝΔ επειδή ήταν άφαντος το τριήμερο για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ο κ. Τσίπρας απάντησε ως εξής: «Είναι αστείο η ΝΔ να βγάζει ανακοινώσεις, ανήμερα Καθαρά Δευτέρα και να με ψάχνουν. Πρωθυπουργός της χώρας δεν είμαι πλέον εγώ για να διαχειριστώ την κατάσταση, αλλά δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος λειτουργεί με ψευδαίσθηση αυτάρκειας και περισσή αλαζονεία».



Ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς αν «καλώς ή κακώς έκλεισε η κυβέρνηση τα σύνορα» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η μαζική απόπειρα εισβολής στη χώρα κάθε κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έκανε η σημερινή. Το πρόβλημα δεν είναι τα σύνορα που ορθώς έκλεισαν. Κι εμείς τα είχαμε κλείσει το 2015 και το 2019 χωρίς τυμπανοκρουσίες» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: