slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός δείχνουν τον δρόμο για την Κοινωνική Αλληλεγγύη

Να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της για τους επόμενους δύο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για την πανδημία του κορωνοϊού, αποφάσισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανταποκρίνεται εμμέσως στην πρόσκληση - έκκληση που είχε απευθύνει νωρίτερα προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τους υπουργούς ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο Πρωθυπουργός δείχνουν τον δρόμο για την Κοινωνική Αλληλεγγύη εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.
Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν τον μισό μισθό τους, για τους δύο επόμενους μήνες, στο Ταμείο για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης», τονίζει ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο Facebook.
Αναλυτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει:
«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.
Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσ
Kyriakos Mitsotakis
4 ώρες πριν
Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.
Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.
Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.
14 χιλ.
2,2 χιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: