slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή Αι Γιάννη Χώρας της Δ.Κ. Νάξου



Αντικατάσταση τμήματος παλαιού αγωγού αποχέτευσης στην περιοχή Αι Γιάννη Χώρας της Δ.Κ. Νάξου
Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπήτης κυκλοφορίαςεπί των παράλληλων δημοτικών οδών «Χρήστου Ραπτόπουλου» και «Στεκούλη Νάξιου Φιλικού» και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με την κάθετη κεντρική δημοτική οδό «Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου» έως την διασταύρωση με την επίσης κάθετη δημοτική οδό «Ν. Σκουφά» (θέση ΙΚΑ), στην περιοχή Αι Γιάννη Χώρας της Δ.Κ. Νάξου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.
Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και αντικατάστασης του ....
δικτύου στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18/2/2020έως και την Παρασκευή 21/2/2020, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία σταανωτέρω τμήματα των οδών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση στη περιοχή αυτή θα γίνεταιαπό τις παραπλήσιες δημοτικές οδούς.
Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.




Ο Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: