slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρουτσης Βιντεο : Παρουσίαση του νέου ασφαλιστικού συστήματος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών



Υπουργός Εργασίας μίλησε εκτενώς για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών το βράδυ της Δευτέρας και το Voucher Ergasia ήταν εκεί.
Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση είναι η πρώτη αφορά την αναλογιστική μελέτη, η οποία θα αποδεικνύει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, μέχρι το 2070 και τη διασφάλιση όλων των συντάξεων, μέχρι τότε. Επιπλέον, όπως σημειώνει, η ασφαλιστική δαπάνη ως ποσοστό του ΑΕΠ φτάνει στο μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό οι πιο ευνοημένοι, όμως, είναι οι σημερινοί και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι, καθώς όλοι θα δουν αύξηση των συντάξεών τους, εφόσον συμπληρώσουν πάνω από 30 χρόνια εργασιακού βίου.

Δείτε το αποκλειστικό video με ολόκληρη την ομιλία του κ.Βρούτση:


https://www.facebook.com/voucher.ergasia/videos/145441683193264/?t=159

https://www.voucherergasia.gr/article/web-tv/asfalistiko-i-omilia-toy-vroytsi-gia-o/?fbclid=IwAR1aaC9ygCqFZwJovwGs00g0JLxJXlNW1RqTFz-Ihuznw3dXVweVawU7w4c


Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης παρουσίασε το νέο ασφαλιστικό σύστημα και απάντησε σε ερωτήσεις στη συνεδρίαση του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ρεμούνδος Α.



http://webtv.eklogika.gr/paroysiasi-toy-neoy-asfalistikoy-systimatos-sto-epaggelmatiko-epimelitirio-athinon



https://youtu.be/aZjuoMdWuZk

Δεν υπάρχουν σχόλια: