slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ. Ήμελλος: Θα γίνει ενημέρωση των επαγγελματιών για τις πέργκολες - Στη διαδικασία εγκρίσεων το Master Plan του λιμανιού της Νάξου


Δημήτρης Ήμελλος
Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με το δήμαρχο προκειμένου να δουν από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν στον Απόλλωνα από την έντονη κακοκαιρία στις αρχές του Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Δημήτρης Ήμελλος, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν", προσθέτοντας πως και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έκανε αυτοψία, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη πληροφόρησή του, αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα πολιτικός μηχανικός της Διεύθυνσης Λιμενικών Έργων, προκειμένου να διεξαχθεί λεπτομερής αυτοψία των ζημιών. Ο κ. Ήμελλος στο ερώτημα σχετικά με το θέμα των περγκολών, ανέφερε πως θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους...
... τους οποίους θα ενημερώσουν για τον τύπο της πέργκολας για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν, αλλά και για την προβολή του κάθε καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Ήμελλος εκφράζοντας την προσωπική του άποψη για το κυκλοφοριακό, είπε πως θα μπορούσε να δοκιμαστεί η κυκλοφορία διπλής κατεύθυνσης των οχημάτων στην παραλιακή οδό την περίοδο πριν το Πάσχα για ένα με δυο μήνες ώστε να φανεί στην πράξη αν μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μέτρο αποσυμφόρησης του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος του λιμανιού, λέγοντας πως πιστεύει πως θα υπάρξει όφελος και για τα καταστήματα.

Όσον αφορά το Master Plan της χερσαίας λιμενικής ζώνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, είπε πως είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έγκρισης των περιβαλλοντικών μελετών, ενώ όσον αφορά τα έργα δικαιοδοσίας του Λιμενικού Ταμείου σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες, σημείωσε πως οι διαδικασίες καθυστερούν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν ώστε να μην πλημμυρίζει ο παραλιακός δρόμος, στην αλλαγή στα παγκάκια και στην επιδιόρθωση του πλακόστρωτου δρόμου που οδηγεί στο ναό του Απόλλωνα.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Δημήτρης Ήμελλος
Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: