slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης : «ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΟΛΙΚΗΣ» διαψεύδει την «Αυγή» για το ασφαλιστικό των αγροτών -Δημοσίευμα εκτός πραγματικότητας

Στη διάψευση του δημοσιεύματος της «Αυγής» σχετικά με το ασφαλιστικό των αγροτών προχώρησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, απαντώντας παράλληλα και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και το δημοσίευμα της «Αυγής» σχετικά με το ασφαλιστικό των αγροτών και «τον δήθεν διπλασιασμό των εισφορών τους», αναφέρει ότι είναι πρωτοφανές ένα κόμμα που διετέλεσε κυβέρνηση να είναι τόσο
ανεύθυνο και επιπόλαιο.
«Είναι απορίας άξιο, επίσης, πως ένα έντυπο υιοθετεί με τόση ευκολία τέτοιες ανακρίβειες, παραπλανώντας τους αναγνώστες του. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Αυγή» στην ίδια γραμμή, προαναγγέλλουν για λογαριασμό της κυβέρνησης και πριν ακόμα μιλήσει η κυβέρνηση, για το τι θα κάνουμε με το ασφαλιστικό των αγροτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι αυτά που λένε είναι εκτός πραγματικότητας και ότι έχουν υποπέσει σε μία ακόμα γκάφα ολκής, εξαπατώντας σκόπιμα τους αγρότες. Τους λέμε, επίσης, ότι θα διασυρθούν για άλλη μία φορά» δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ο υπουργός Εργασίας.

Το δημοσίευμα της «Αυγής» για το ασφαλιστικό των αγροτών
Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» για το ασφαλιστικό στο οποίο αναφέρεται ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές σε 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες με το φορολογικό νομοσχέδιο.


Εν συνεχεία, ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε δε ότι η ΝΔ είναι ένα υπεύθυνο κόμμα, που τηρεί τις δεσμεύσεις του. «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και το υπουργείο Εργασίας έχουν στον πυρήνα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες. Ο πρωτογενής τομέας (αγρότες, αλιείς και κτηνοτρόφοι) θα αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, με ένα ευνοϊκό, καινοτόμο, δίκαιο, απλό και ελεύθερο ασφαλιστικό σύστημα. Γι' αυτό, συνιστά στην αξιωματική αντιπολίτευση να μην συνεχίζει να εκτίθεται» σχολιάζει.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/broytsis-diapseydei-aygi-gia-asfalistiko-agroton

Δεν υπάρχουν σχόλια: