slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το πρώτο και Μοναδικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Υποψήφιων Αυτοδιοικητικών Συμβούλων


Η ομάδα επικοινωνιολόγων της Think Politics με επικεφαλής τον Θανάση Παπαμιχαήλ, σχεδίασαν ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο Εκπαίδευσης των Αυτοδιοικητικών Συμβούλων, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες των νέων εκλογικών δεδομένων της απλής αναλογικής.

Υποψήφιοι οι οποίοι συμμετέχουν για πρώτη φορά στα ψηφοδέλτια αλλά και παλιοί υποψήφιοι , γνώστες της εκλογικής διαδικασίας, έχουν να αντιμετωπίσουν εντελώς νέα δεδομένα και να διεκδικήσουν την ψήφο από απαιτητικούς ψηφοφόρους.
Είναι η πρώτη φορά, που η εκλογή των υποψήφιων Συμβούλων θα κρίνει το αποτέλεσμα νίκης του τοπικού Άρχοντα. Αν «δουλέψουν» σωστά οι Σύμβουλοι, εκλέγεται ο επικεφαλής του Συνδυασμού ως Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης.
Πόσο έτοιμοι είναι οι υποψήφιοι Σύμβουλοι σας;
Πόσο καλά γνωρίζουν τις μεθόδους και τεχνικές για μια αποτελεσματική ψηφοθηρία;
Μήπως η άγνοια τεχνικών επικοινωνίας τους αποτρέπει να κυνηγήσουν την ψήφο από τους ψηφοφόρους;
Πόσο η ανασφάλεια πιθανών απαντήσεων που καλούνται να δώσουν, τους «καθηλώνει» σε αδράνεια;
Γνωρίζετε ότι στην Ευρώπη και Αμερική η μέθοδος των αντίστοιχων Σεμιναρίων Εκπαίδευσης των Συμβούλων, είναι μέρος της μηνιαίας εκπαίδευσης τους;
Για εσάς που είστε επικεφαλής Περιφερειακού ή Δημοτικού Συνδυασμού και θέλετε να κόψετε πρώτοι το νήμα, το βράδυ των εκλογών, πρέπει πρώτα από όλα να εκπαιδεύσετε κατάλληλα και άρτια τους υποψήφιους του Συνδυασμού σας.
Εκπαίδευση, που θα δυναμώσει και θα παρακινήσει ακόμη και τα πιο αδύνατα μέλη του Συνδυασμού σας, να νοιώσουν την αναγκαία αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουν την ψήφο και από τον πιο απαιτητικό ψηφοφόρο.
Με νέες μεθόδους και τεχνικές επικοινωνίας, με ερωτήσεις και απαντήσεις που τους απασχολούν, με πρωτοποριακές προωθητικές ενέργειες, ακόμη και τρόπους διαχείρισης πολιτικών ή προσωπικών κρίσεων.
Ένα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο τεσσάρων ωρών που θα φέρει τον Συνδυασμό σας πρώτο στις εκλογές.
Ένα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα όσων θέλουν να κερδίσουν στις εκλογές, με το νέο εκλογικό σύστημα.
Διάρκεια Σεμιναρίου : 4 ώρες
Αριθμός Συμμετασχόντων : έως 40
Τόπος διεξαγωγής: επιλογή σας
Συνολικό κόστος : 450 € + ΦΠΑ
Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Think Politics
Λ. Συγγρού 206 – Καλλιθέα
Τηλ. 210-9246770, 6932266217
E-mail  ananasa@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: