slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην εκδήλωση του Πανναξιακού Α.Ο. ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου,


Για τις υποδομές, τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό και την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων έκανε λόγο στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» Λεονάρδος Χατζηανδρέου, στην εκδήλωση του Πανναξιακού Α.Ο. την Τετάρτη το βράδυ.

Παίρνοντας αφορμή από τα λόγια του προέδρου Μιχάλη Αγγελή σχετικά με τις υποδομές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία στη Νάξο τόνισε: 


«Για να κάνουμε αθλητισμό πρέπει να έχουμε υποδομές. Θα πρέπει επίσης να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τι είδους αθλητισμό θέλουμε για τη Νάξο. Υπάρχει ακόμα ένα κεφάλαιο που έχει να κάνει με τον πρωταθλητισμό. Ο πρωταθλητισμός είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το μαζικό αθλητισμό που θα πρέπει να προσφέρουμε σε όλα τα σχολεία. Είναι πολύ σημαντικό, όλα τα παιδιά του δήμου μας να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται σε όποιο άθλημα που εκείνα επιθυμούν».

Σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων από το δήμο ο κ. Χατζηανδρέου τόνισε ότι τα σωματεία δεν μπορεί να είναι επαίτες για την οικονομική τους ενίσχυση από το δήμο, αλλά θα πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζουν τα χρήματα που θα λάβουν προκειμένου να μπορούν να σχεδιάσουν και να καθορίσουν την πορεία τους.

«Τα αθλητικά σωματεία δεν μπορεί να είναι επαίτες, δεν μπορούν να επαιτούν από το δήμο οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση. Πρέπει οι λογαριασμοί να είναι ξεκάθαροι έτσι ώστε κάθε αθλητικό σωματείο να κάνει τον προϋπολογισμό του και να πορεύεται με τα χρήματα που εκ των προτέρων θα ξέρει ότι θα έχει, ως οικονομική ενίσχυση από το δήμο» υπογράμμισε.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» δεσμεύτηκε ότι ως νέα δημοτική Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα διπλασιάσει τις επιχορηγήσεις προς όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου.

«Υπάρχει ο τρόπος και μπορούμε να αυξήσουμε την οικονομική ενίσχυση στα αθλητικά σωματεία, μπορούμε να τη διπλασιάσουμε κι αυτό είναι πάρα πολύ εφικτό με μια σωστή διαχείριση».

Τέλος ο κ. Χατζηανδρέου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη «σημαντική πρόοδο» των αθλητών στίβου αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανναξιακού και συνεχάρη τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές για την προσφορά τους στον τόπο. Μάλιστα διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους και θα στηρίζει οποιαδήποτε ανάγκη τους.


Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: