slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φιάσκο Τσίπρα με Ρεπούση, Μπίστη και… Αντώναρο η «Γέφυρα» στην Κεντροαριστερά(Photos)

Με κεντρικούς ομιλητές τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της «Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ούντο Μπούλμαν, πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, η εκδήλωση «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη».

IMG_3772
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα άρχισε να γεμίζει η αίθουσα. Στο πάνελ των ομιλητών, μεταξύ άλλων, είναι η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος και η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά.
Στη εκδήλωση είχαν κληθεί η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου και οι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ωστόσο από την πρώτη στιγμή η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα παραστεί, ούτε η ίδια αλλά ούτε και τα στελέχη του κόμματος της.
IMG_3738
Λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσε ότι δεν θα παραστεί και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Το παρών στην εκδήλωση δίνουν πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, μεταξύ των όποιον ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Δημητρης Βιτσας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαριλίζα Ξενογιανακοπουλου και ο Άγγελος Τόλκας.
IMG_3735
Στην εκδήλωση παρευρίσκονται και αρκετοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ.
Την εκδήλωση παρακολουθούν και οι Νικος Κοτζιάς, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Μαρία Ρεπούση, Νικος Μπίστης, Ευάγγελος Αντωναρος και Σπύρος Δανέλης.
Από την Νέα Δημοκρατία στην εκδήλωση βρίσκεται ο Σίμος Κεδικογλου.
IMG_3770__1_
Στόχος της εκδήλωσης, όπως ανέφερε την Κυριακή η Λούκα Κατσέλη, είναι «να τεθούν στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου οι μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και να αναζητηθούν οι απαραίτητες προγραμματικές συγκλίσεις των προοδευτικών δυνάμεων για μια δίκαιη βιώσιμη και δημοκρατική Ευρώπη».
IMG_3757

Δεν υπάρχουν σχόλια: