slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κ. Μονογυιού: Τα παιδιά και τα άτομα της τρίτης ηλικίας πρέπει να νιώσουν το ενδιαφέρον και τη ζεστασιά όλων μας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κατερίνα Μονογυιού, ως βουλευτής Κυκλάδων, επισκέφθηκε τον οίκο ευγηρίας Αγίου Ιωάννη Ταλάντων της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Επισκέφθηκε και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργάνωσαν για τα παιδιά το 1ο Γυμνάσιο , 1ο Λύκειο, 3ο Γυμνάσιο , ΕΠΑΛ Σύρου, τα κατηχητικά σχολεία της Μητρόπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάγου...Ο οίκος ευγηρίας Αγίου Ιωάννη Ταλάντων της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, είναι ένα ίδρυμα που στους χώρους του έχουν φιλοξενηθεί επί 20 χρόνια δεκάδες συνάνθρωποί μας που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να βρίσκουν αγάπη και στοργή από την εκκλησία, σημειώνει η κ. Μονογυιού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της προσέφερε στους φιλοξενούμενους του οίκου, τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζονταν.



Κράτησε για αρκετή ώρα συντροφιά στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, συνομιλώντας μαζί τους για θέματα που απασχολούν τους ίδιους όσο και για θέματα που σχετίζονται με τα προβλήματα των ημερών μας, θέλοντας έτσι να τους κάνει να νιώσουν και πάλι ενεργά μέλη της κοινωνία μας και να μην αισθάνονται εγκατάλειψη και απομόνωση. Τους ευχαρίστησε για το ζεστό χαμόγελο και τη μεγάλη αγκαλιά τους ενώ φεύγοντας τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Σύρο, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργάνωσαν για τα παιδιά το 1ο Γυμνάσιο , 1ο Λύκειο, 3ΟΓυμνάσιο , ΕΠΑΛ Σύρου , τα κατηχητικά σχολεία της Ιεράς Μητρόπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάγου.



Μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και τους ευχήθηκε χαρούμενα Χριστούγεννα αλλά και ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που ζούμε εμείς οι μεγαλύτεροι.



“Αυτές τις δύσκολες μέρες, εμείς που ασχολούμαστε με την πολιτική, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες και να ακούμε τα προβλήματά τους. Όσον αφορά τα παιδιά και τα άτομα της τρίτης ηλικίας, πρέπει να νιώσουν το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και τη ζεστασιά όλων μας.”, σημειώνει η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ.



Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: