slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση του Στρατηγού Ζιαζιά κατά Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εκατομμυριούχου Δ. Παπαδημούλη(ΒΙΝΤΕΟ)


Με έκπληξη ακούσαμε χθες, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ,δηλώσεις ευρωβουλευτή, δήθεν αριστερού και εκατομμυριούχου του ΣΥΡΙΖΑ ,ότι η παρουσία στα Μ.Μ.Ε. αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. και όσων «ανεβάζουν τους τόνους» απέναντι στην Τουρκία, γίνεται κατά την άποψή του «για να ντιλάρουν όπλα» .
Κύριε ευρωβουλευτα ντιλερ όπλων και ψυχών είστε εσείς και τα «συνάφι» σας, που φθάσατε την χώρα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σημερα , χωρίς ποτέ να ζητήσετε συγγνώμη από αυτόν τον λαό , που τόσο συχνά τον επικαλείστε για να δικαιολογήσετε την πολιτική σας ύπαρξη .
Κύριε ευρωβουλευτα ντιλερ πολιτικών ιδεοληψιών και ΨΕΥΔΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, που επι χρόνια τωρα ως δημόσιο πρόσωπο,από καίριες θέσεις , συμβάλλατε στην πνευματική , ηθική , κοινωνική,και βέβαια οικονομική παρακμή της Χώρας μας.
Μήπως θα θέλατε να συγκρινουμε το πόθεν εσχες των Αποστράτων Στελεχών με το δικό σας;

ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ , ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ........ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..........
ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ «Σύμφωνα με την αξία του , πρέπει να πράττει και να τιμάται ο κάθε άνθρωπος........»
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: