slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νοσοκομείο 12 παίκτες του Α.Ο.Σ, δεν ταξιδεύει στη Νάξο για το ντέρμπι;

Αναβολή του αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας ζητάει ο Α.Ο Σύρου ύστερα από ομαδική γαστρεντερίτιδα 12 ποδοσφαιριστών.
Αναβολή του αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας ζητάει ο Α.Ο Σύρου ύστερα από ομαδική γαστρεντερίτιδα 12 ποδοσφαιριστών. Σε σίριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται το μεγάλο ντέρμπι Πανναξιακός-Α.Ο Σύρου. Μετά τις καιρικές συνθήκες και την απόφαση του πλοίου Άρτεμις να ταξιδέψει κανονικά, έρχεται η ομαδική γαστρεντερίτιδα για να παγώσει τα πάντα όσον αφορά το ταξίδι της ομάδας στη Νάξο.https://sportcyclades24.gr/nosokomio-12-pektes-tou-a-o-s-den-taxidevi-sti-naxo-gia-to-nterbi/?fbclid=IwAR3B-WqqOZILJJHima-cuLQwJEoZ_Z0Mft8j6AdQbS9P4kaVHi-OcV1UZ4A

Θα ζητήσει αναβολή λόγω ανωτέρας βίας ο Α.Ο Σύρου από την ΕΠΣ Κυκλάδων, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την εξέταση των ποδοσφαιριστών από Δημόσιο ίδρυμα.

Ποιο συγκεκριμένα…Μαραγκός, Αργυρός, Βαμβακούρης και Φιλίππου έκανα την αρχή, για να ακολουθήσουν λίγη ώρα αργότερα οι Ζουμπουνέλης, Οικονομόπουλος, Ραμπαβίλας, Λιέας, Γολιδόπουλος, Σίγκας (βοηθός προπονητή), Βαμβακούσης, Σαμανίδης.

Με τον Α.Ο Σύρου να έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα από το κρατικό Νοσοκομείο προσκομίσει στην ΕΠΣ Κυκλάδων (ή θα προσκομίσει), το πρωτάθλημα είναι αβέβαιο αν θα κριθεί αύριο στο γήπεδο (αναβολή αγώνα) η στα δικαστήρια (πειθαρχική). Επίσης αβέβαιη είναι η κατάσταση που θα βρίσκονται το πρώι οι αθλητές και το αν θα μπορέσει η ομάδα να ταξιδεψει στη Νάξο.

Αναμένονται νεότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: