slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ν. Μανιός : Σημαντική Κατάκτηση Για Τους Κτηνοτρόφους Η Αναγνώριση Του “Αρσενικού Νάξου” Ως ΠΟΠ By Αίθουσα Σύνταξης On Νοέ 6, 2019 Ο τ. βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκος Μανιός, ενημερώνει, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέτασε την αίτηση για την προστασία της ονομασίας «Αρσενικό Νάξου» και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πληρούνται οι όροι που προβλέπονται από τον Κανονισμό της ΕΕ. Όπως σημειώνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4 , η ανάδειξη του Αρσενικού ως ΠΟΠ, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τους κτηνοτρόφους της ορεινής Νάξου, αβαντάζ για τα ναξιώτικα προίόντα που αποκτούν πιστοποίηση, κάνοντας τα γνωστά σε όλο τον κόσμο . Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ : ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ- τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ο τ. βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκος Μανιός, ενημερώνει, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέτασε την αίτηση για την προστασία της ονομασίας «Αρσενικό Νάξου» και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πληρούνται οι όροι που προβλέπονται από τον Κανονισμό της ΕΕ.

Όπως σημειώνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4 , η ανάδειξη του Αρσενικού ως ΠΟΠ, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τους κτηνοτρόφους της ορεινής Νάξου, αβαντάζ για τα ναξιώτικα προίόντα που αποκτούν πιστοποίηση, κάνοντας τα γνωστά σε όλο τον κόσμο .
Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ- τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: