slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος: «Έπρεπε να έχουμε κάνει εμείς αυτά που έκανε ο Χρυσοχοΐδης»



«Ό,τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προσθέτοντας παράλληλα ότι «η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου», διαφοροποιούμενος έτσι από την θέση που διετύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο κ. Παπαχριστόπουλος, αναφερόμενος στα όσα
έγιναν στα Εξάρχεια την Κυριακή μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά που έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς», παραδεχόμενος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της ασφάλειας έπρεπε να είχε κάνει πολλά περισσότερα.

«Έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς αυτά. Παρά το ότι έγιναν αγριότητες σε επίπεδο ατομικό», με την δεύτερη πρόταση του βουλευτή να σχετίζεται με τα όσα καταγγέλλονται από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης για περιστατικά υπέρμετρης αστυνομικής βίας.


Εξάλλου, διαφοροποιήθηκε από την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με την οποία χαρακτήριζε την πορεία του Πολυτεχνείου αντικυβερνητική, καθώς κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πορεία είπε ότι «Δεν βλέπω κάτι αρνητικό, καλά έκανε και πήγε. Η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου».

Τέλος, αναφερόμενος στα ευρήματα της αστυνομίας στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ, είπε ότι «κοντάρια και μπουκάλια ουίσκι δεν αποτελούν οπλισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: