slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου - Π.Ε. Ρόδου και επικεφαλής του συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου", συμμετείχε ως μέλος της εθνικής μας αντιπροσωπείας, στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.-E.P.P.) που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ, πρωτεύουσα της Κροατίας, στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2019, παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργών, ευρωβουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων κομμάτων, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος...








Όπως αναφέρει ο κ. Χ. Κόκκινος, υπήρξε αναφορά από τα μέλη της εθνικής μας αντιπροσωπίας, για τα μεγάλα γεωπολιτικά ζητήματα, που απασχολούν την περιοχή μας, με ιδιαίτερη αναφορά στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και την πορεία της χώρας μας και την επιστροφή στην κανονικότητα, μετά την πρόσφατη κυβερνητική αλλαγή.

Επισημάνθηκε, η ανάγκη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η καλλιέργεια του ευρωπαϊκού ιδεώδους, όπως άλλωστε, τόνιζε και ο τίτλος της συνάντησης: «Η Ευρώπη είναι η πόλη μου, η περιφέρεια μου, η χώρα μου, ο τόπος που ζω».





Δεν υπάρχουν σχόλια: