slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλα έτοιμα για το Διεθνές Συμπόσιο Καγιάκ στη Νάξο


Τέσσερις μέρες πριν από την ολοκλήρωση των συμμετοχών για το Διεθνές Συμπόσιο Καγιάκ που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 22 Νοεμβρίου και η Νάξος περιμένει να υποδεχτεί συμμετέχοντες από την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρουμανία!

Η ελληνική κοινότητα του καγιάκ θα δώσει το παρών και θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με λάτρεις του σπορ από όλη την Ευρώπη!

Το συμπόσιο θα πλαισιώσουν οι Έλληνες εκπαιδευτές και ομιλητές Παύλος Γεωργιλάς, Γιώργος Γαζέτας και ο Βασίλης Λιάκος, ο οποίος θα μας μιλήσει για την ιστορία του θαλάσσιου καγιάκ. Μαζί μας επίσης θα βρίσκονται και οι Stephen Miles, Duncan Greene, Lisa Greene, Tatiana Capucci και η Adriana Ezaguirre ως εισηγήτρια ενός workshop σχετικά με το Greenland rolling, ενώ θα κάνει μια παρουσίαση από ταξίδια της στη Γροιλανδία. Ο δραστήριος Ναξιώτης και ιδρυτής του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής, Γιάννης Ορφανός, θα μας παρουσιάσει τη θαλάσσια ζωή της περιοχής και την προσπάθεια προστασίας της.

Στις 16-18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια (workshops) από τους καλεσμένους εκπαιδευτές και στις 19-22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι στις Μικρές Κυκλάδες, το οποίο θα ακολουθήσουν οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες. Η βάση για το πρώτο τριήμερο του Συμποσίου θα είναι η παραλία του Αγίου Γεωργίου, στη Χώρα της Νάξου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Συμπόσιο θα βρείτε στη σελίδα της διοργάνωσης www.nsks.gr.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που ως συνδιοργανωτής στηρίζει τη διοργάνωση, καθώς και τους χορηγούς:

Χορηγό μετακίνησης: Blue Star Ferries

Χορηγό διαμονής και διατροφής: Ξενοδοχείο Ippokampos

Την αλυσίδα τροφίμων: Spar Koutelieris

Το εξειδικευμένο κατάστημα εξοπλισμού: The Cannibals House

Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία: Zaplous και Zas Travel

Την Τηνιακή μπύρα: Nissos Beer
Το χαρτογραφικό μας συνεργάτη: Ανάβαση
Την εταιρεία βιολογικών προϊόντων: Organic Islands
Την εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού: Naxos Trekking

Τη σχολή Οδηγών: Αγγελής

Δεν υπάρχουν σχόλια: