slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διευρυμένη Συνεδρίαση ΝΟ.Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ, 12 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στην Ερμούπολη της Σύρου, στο Ξενοδοχείο Διογένης, διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κυκλάδων.
Μετά από πρόσκληση του Προέδρου Χρήστου Καφτηράνη, συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων Πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων καθώς και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε.

Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του ο Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Στυλιανός Κονταδάκης. Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Χρήστος Καφτηράνης, αφού καλωσόρισε τον
Γραμματέα κι όλους τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αναφέρθηκε πρώτα στο αποτέλεσμα που σημείωσε η Νέα Δημοκρατία στις Κυκλάδες, χαρακτηρίζοντας το πολύ ικανοποιητικό, στη συνέχεια κάλεσε τα παρευρισκόμενα μέλη να μην εφησυχάσουν αλλά να συνεχίσουν τον αγώνα μέσα από την προβολή του κυβερνητικού έργου. Τέλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Στυλιανού Κονταδάκη.

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Στ. Κονταδάκης, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τόσο τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων Χρήστο Καφτηράνη, τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, τους Προέδρους καθώς και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο., για τον αγώνα τους όλα αυτά τα χρόνια για να επιτευχθεί η μεγάλη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας· τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν αδιάλειπτα να αγωνίζονται όχι μόνο για τη διεύρυνση της παράταξής μας, αλλά και την παρουσίαση και προβολή του κυβερνητικού έργου.

Αναφέρθηκε, τέλος σε επιμέρους οργανωτικά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Στη συνέχεια μίλησαν οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., συζήτησαν τα επιμέρους προβλήματά τους, εξέφρασαν μέσα από διαλογική συζήτηση τις απόψεις τους. Μετά από τέσσερις ώρες έλαβε τέλος, κατά γενική ομολογία, η πολύ επιτυχημένη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟ.Δ.Ε., όχι μόνο για το ποσοστό συμμετοχής αλλά και για την ποιότητα των θέσεων κι απόψεων που ακούστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: