slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστήρια επιστολή Αντιδημάρχου Πάρου Δώρας Σαρρή-Παπακυρίλλου

Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο, για την απόφασή του να με ορίσει εκ νέου Αντιδήμαρχο Πάρου. Η απόφαση αυτή είναι καταρχάς για μένα μία τιμητική επιλογή αλλά συνιστά επίσης αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς και της καθοριστικής συμβολής μου στην ανάδειξη της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πάρου.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συμπολίτες μου, ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι αδιάλειπτα και να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του ευλογημένου τόπου, σε μια προσπάθεια να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο Πάρου για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και δηλώνω βεβαία ότι στο εξής, με γνώμονα την
αρτιότητα των γνώσεών τους και την εξαίρετη εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα καταφέρουμε να δρομολογήσουμε και να ολοκληρώσουμε όλα τα μικρά και μεγάλα τεχνικά έργα που έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει, σε επίπεδο υποδομών, η Δημοτική Αρχή. Τέλος, προς όφελος της καθημερινότητας και της ασφάλειας των συμπολιτών μας, θα προωθήσουμε έργα, παρεμβάσεις και βελτιώσεις, με εστίαση τους τομείς της οδοποιίας, του ηλεκτροφωτισμού και της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ.

Πάντα δίπλα σας,

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου




Δεν υπάρχουν σχόλια: