slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΑΝΑΚΟΣ ~ Μια ακόμα ονειρεμένη συναυλία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Πολιτισμική Εταιρία Δανακού Νάξου (ΠΕΔΑΝ) θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στο μαγευτικό χώρο της Βρύσης Δανακού, που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους παραβρεθούν.
Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ., η Βρύση Δανακού θα γεμίσει μουσικές σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη του μοναδικού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον πολυτάλαντο Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού και δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Με αφετηρία την δεκαετία του ’80 συνεχίζει έως και σήμερα την επιτυχημένη του πορεία, παραμένοντας πάντα καλλιτεχνικά ανήσυχος και δημιουργικός. Αμέτρητα τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει («Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Μάτια δίχως λογική», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Πόσο σε θέλω» κ.α.) και αυτή  ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό σε κάθε συναυλία του, κάνουν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες κάθε γενιάς και ιδιαίτερα της νεολαίας!
Σε αυτή την μοναδική μουσική συνεύρεση, συμπράττει με τον.......
τραγουδοποιό, συνθέτη, μουσικό πολλών οργάνων, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, που εκτός από  εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer, είναι γνωστός για τις γεμάτες χιούμορ και πρωτοτυπία συναυλίες του που χαρακτηρίζονται από ποικίλες μουσικές επιρροές, πρωτότυπες ενορχηστρώσεις και πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.
Σας περιμένουμε!
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Σταματίνα Τσάφου
Τιμή εισιτηρίων:
Προπώληση: 10 ευρώ
Στην είσοδο του χώρο της συναυλίας: 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Ζας travel & Zoom στη Χώρα Νάξου και στο γραφείο του συλλόγου στο Δανακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: