slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν άντεξε και άρχισε τα καραγκιοζιλίκια ο Τσίπρας


Τα πρώτα δείγματα γραφής της στείρας, υποκριτικής και άκραία διχαστικής αντιπολίτευσης που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας,χρησιμοποιώντας την απίστευτη θεωρία ότι η κυβέρνηση δεν προχωράει με την τέταρτη Νομική ως... εκδίκηση στην Αχαΐα, για τα ποσοστά που έδωσε στη ΝΔ στις εκλογές!
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, με ανακοίνωσή του, στην απόφαση της Κυβέρνησης για κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα.


Κι αυτό, ενώ ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πολλές φορές πριν τις εκλογές ότι δεν θα προχωρήσει με την τέταρτη Νομική Σχολή στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της νέας Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η Ν.Δ. με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας.

Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εμείς φτιάχνουμε νέα ποιοτικά Δημόσια πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές, η Ν.Δ. τα κλείνει προκειμένου να ανοίξουν ιδιωτικά. Δήθεν για να μη φεύγουν τα παιδιά μας έξω. Βαθιά υποκρισία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: