slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

" Η λασπολογία , η παραπληροφόρηση και το ψέμα καλά κρατεί"


Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ , από την ημέρα προκήρυξης των εκλογών και μετά από τη συντριβή τους στις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , λασπολογούν και ψεύδονται.
Προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να στερήσουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και  να  θέσουν την Πατρίδα σε νέες περιπέτειες.
Συχνά , πυκνά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες με δήθεν απολύσεις , με δήθεν διώξεις και καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών. Φαινόμενα που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες και στα δικά μας νησιά.

Τους δαιβεβαιώνουμε "σε λάθος πόρτα χτυπούν" !! Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά πλέον τη σημαίνει και τι πρεσβεύει ο  ΣΥΡΙΖΑ.
Η επένδυση στο διχασμό και στο ψέμα δεν θα περάσει.!!
Η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση του προγράμματος της Ν.Δ.  δεν βρίσκει καμιά  ανταπόκριση .  Γιατί απλούστατα , φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ , οι πολίτες  , τώρα , είναι και ενημερωμένοι και σας γνωρίζουν. !!
Ένα είναι βέβαιο , αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ , ότι οι Κυκλαδίτες όπως και όλοι οι Έλληνες θα πράξουν αυτό που ήδη έπραξαν στις Ευρωεκλογές. Με τη διαφορά ότι το μήνυμα των Εθνικών εκλογών θα είναι πιο ηχηρό.
Το βράδυ της 7ης Ιουλίου τελειώνει η θητεία της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών  και "χαράζει" μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα.
Στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών θα έχουμε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.!! Η Ελλάδα  θα είναι κυρίαρχη και ενωμένη με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.
"Ισχυρή Ανάπτυξη - Αυτοδύναμη Ελλάδα "
                                               ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.   



Δεν υπάρχουν σχόλια: