slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστίες του Πρόεδρου και ων μελών της Δημ.Τ.Ο Σύρου προς τους Συριανούς Πολίτες



Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημ.Τ.Ο Σύρου μετά  την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκλογών νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους Νέο Δημοκράτες  ψηφοφόρους συμπολίτες μας, που παρά τις πιέσεις, τους εκφοβισμούς και τη λασπολογία, κράτησαν ψηλά το φρόνιμα τους  συνεισφέροντας  στη μεγαλειώδη νίκη της παράταξης,  δίνοντας την αυτοδυναμία στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν πρέπει  να ξεχνάμε ότι στη Σύρο από το 23,57% του 2015 φτάσαμε στο 33,98%  και από τους 2949 ψήφους στους  4006 σήμερα, σε ένα νησί με ιδιαιτερότητες και με ανομοιογενή  πληθυσμό ψηφοφόρων.

Συγχαίρουμε όλους τους υποψήφιους μας για τον όμορφο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν και ευχόμαστε στις τρεις Βουλευτές μας καλή επιτυχία και δύναμη για να αγωνιστούν για το καλό ολόκληρου του νομού. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους, αρωγοί στις προσπάθειες τους, σε ότι μας χρειαστούν.
Η μάχη των εκλογών τελείωσε, τώρα όμως  ξεκινάει μια μεγαλύτερη: η «μάχη» της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας  για να αλλάξει και να εκσυγχρονίσει  την χώρα στα πρότυπα όλων των προοδευμένων κρατών. Σε αυτή τη «μάχη» δεν πρέπει να λείψει κανείς!
Ενωμένοι Μπορούμε να αλλάξουμε το Μέλλον μας.

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΡΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια: