slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τοποθέτηση Ν. Μανιού στη Συνέντευξη Τύπου των υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στη Πάρο


Σας, αποστέλλουμε τη τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκου Μανιού στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου όπου διοργανώθηκε από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου και την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.
Ο σύνδεσμος της συνέντευξης:
Μεταξύ άλλων, ο κ. Νίκος Μανιός αναφέρθηκε στην απογύμνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας που ξεκίνησε πριν την κρίση, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τόσο το θεσμό του επικουρικού γιατρού που έγινε πολύ πριν από τα μνημόνια, για να μην προσλαμβάνονται μόνιμοι γιατροί όσο και τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
Οι προτάσεις της ΝΔ είναι να μπουν ιδιώτες σε δημόσια νοσοκομεία, φέρνοντας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας όπου θα δουλεύουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι γιατροί του δημοσίου για αυτούς, παίρνοντας έτσι οι ιδιώτες τη μερίδα του λέοντος. Αυτό είναι το επενδυτικό πρόγραμμα της ΝΔ.
Για θέματα πρόνοιας, που είναι το σημείο τριβής των δύο πολιτικών αντιλήψεων, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ή θα πάμε στον νεοφιλελευθερισμό που αδιαφορεί για την ποιότητα της ζωής και της υγείας των ανθρώπων ή θα πάμε σε ένα κοινωνικό σύστημα όπου η αξιοπρέπεια των πολιτών είναι υποχρεωτικό καθήκον για την πολιτική εξουσία.
--
Νίκος Μανιός
Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
Πρόεδρος Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων
Πρόεδρος Υποεπιτροπής για τη Μελέτη και Αντιμετώπιση του Προβλήματος των Ναρκωτικών
Μέλος Ειδικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για το περιεχόμενο και τις διαδικασίες σύναψης των διατλαντικών εμπορικών συμφωνιών
Μέλος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος & λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων
Βουλής 4, 10562
Τηλ: 210 3236061210 3706263, 210 3706463, 210 3706663
Fax: 210 3706063

Δεν υπάρχουν σχόλια: