slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών: τιμητική εκδήλωση για το μέλος του Δ.Σ. και εκδότη, διευθυντή, Φιλόλογο συγγραφέα, Νικόλαο Χρ. Αλιπράντη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 στη Στοά του Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο ), με την αφορμή της συμπλήρωσης 40 ετών από την κυκλοφορία του Περιοδικού «Παριανά» πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση για το μέλος του Δ.Σ. και εκδότη, διευθυντή, Φιλόλογο συγγραφέα, ερευνητή, ποιητή κ. Νικόλαο Χρ. Αλιπράντη από την Πάρο. Χαιρετισμούς θα απεύθυναν: ο Δημήτριος Κορρές Πρόεδρος της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών ο Γεώργιος Πάλλης Επίκουρος καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας στο ΕΚΠΑ , ο Ιωάννης Γ. Τζαννετής Πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Λευκιανών .
 Γ ι α τ η ν π ρ ο σ ω π ι κ ό τ η τ α κ α ι τ ο έ ρ γ ο τ ο υ θ α μ ι λ ή σ α ν :

Ο κ. Μανώλης Σέργης, Καθηγητής Λαογραφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
 Ο κ. Λάζαρος Ν. Θεόφιλος, Χημικός και Δημοσιογράφος Επίτιμος Πρόεδρος της Ε. Κ. Υ.Τ.  η  εκδήλωση έκλεισε με αντιφώνηση του τιμώμενου  κ. Νικολάου   Χρ. Αλιπράντη               Στο τέλος της εκδήλωσης   προσφερθεί κυκλαδίτικο κέρασμα Προσφορά του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: