slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

“Πάρος Επιμένουμε Στην Πράξη”Παντελής Μπαφίτης Υποψήφιος Σύμβουλος κοινότητας Ναούσης

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στη Νάουσα της Πάρου. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Νάξου και για αρκετά χρόνια εργάστηκα ως οδηγός στο ΚΤΕΛ Πάρου.
Διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου-Αντιπάρου (2016-2018) και από τον Μάιο του 2018 είμαι εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Ν.Δ. και Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα.
Παράλληλα, δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού. Ως εκ τούτου, γνωρίζω τόσο τα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες της Νάουσας, όσο και τα οφέλη που προκύπτουν από τον τουρισμό, που συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
Η πρόταση του δημάρχου κ Μάρκου Κωβαίου, να συμμετέχω στο συνδυασμό «ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» ως υποψήφιος  σύμβουλος κοινότητας Ναούσης είναι ιδιαιτέρως τιμητική και με οδηγεί να θέσω τον εαυτό μου, το όραμα και την εμπειρία μου στη διάθεση της παράταξης και του ομορφότερου χωριού του Αιγαίου, της Νάουσας.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από πολίτες υπεύθυνους και ενήμερους, που να έχουν όρεξη και πείσμα να παλέψουν για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα, αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού μας.
Ζητώ, λοιπόν, την στήριξή σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα εργαστώ σκληρά και δημιουργικά, με στόχους και πρόγραμμα, προκειμένου να συμβάλλω έμπρακτα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής μας και παράλληλα να λειτουργήσω με την παρουσία μου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.


Παντελής Μπαφίτης
Υποψήφιος Σύμβουλος κοινότητας Ναούσης
“Πάρος Επιμένουμε Στην Πράξη”

Δεν υπάρχουν σχόλια: