slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Πνοή Δημιουργίας": Κατάθεση συνδυασμού στο Πρωτοδικείο


Ο Χαράλαμπος Κόκκινος κατέθεσε τον φάκελο της υποψηφιότητς του συνδυασμού του «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου». Όπως αναφέρει στην σχετική ανάρτηση:

"Κατατέθηκε σήμερα 5.5.2019 στο Πρωτοδικείο Σύρου ο περιφερειακός συνδυασμός «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» Ο Χαράλαμπος #Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, ενημερώνει ότι σήμερα Κυριακή 5.5.2019 στο Πρωτοδικείο Σύρου, κατατέθηκε φάκελος πλήρους ψηφοδελτίου, προκειμένου να εξεταστεί από τους αρμόδιους και να συμμετάσχει στις επικείμενες περιφερειακές #εκλογές της 26.5.2019".

Να σημειώσουμε εμείς, ότι χθες Σάββατο 4 Μαΐου, η «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» ανακοίνωσε τρεις ακόμη υποψηφιότητες για την Περιφερειακή ενότητα Ρόδου και την Περιφερειακή ενότητα Σύρου. Και όπως είχε σημειώσει ο κος Κόκκινος « Έχω τη χαρά να καλωσορίσω τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι #συνεργάτες μου αυτά τα τρία καινούργια πρόσωπα, τα οποία είναι ο Ανδρέας #Παγώνης στέλεχος του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, που θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή ενότητα Σύρου, η Τσαμπίκα - Αικατερίνη Κολλάτου δικηγόρος με δραστηριότητα στην Ρόδο και στην Χάλκη, υποψήφια στην Περιφερειακή ενότητα Ρόδου και η Αικατερίνη #Χατόλα, επιχειρηματίας στον τουρισμό στη Ρόδο και στην Τήλο, υποψήφια στην Περιφερειακή ενότητα Ρόδου. Τους υποδεχόμαστε και προχωράμε όλοι μαζί με #ενότητα, αγώνα και προοπτική, #πιστοί στις #αρχές και τις #αξίες μας για τις περιφερειακές #εκλογές τις 26/05/2019»

Δεν υπάρχουν σχόλια: